AJAX WINT VAN BARCELONA

Ajax heeft deze avond de wedstrijd winnend afgesloten tegen Barcelona. De eerste helft was Ajax heer en meester, de tweede helft hielp Ajax de Catalanen weer het zadel in.

Ajax deed in de eerste helft de harten van alle Ajacieden harder kloppen met geweldig voetbal, mooie combinaties en Barcelona werd gewoonweg vastgezet. Prima uitgespeelde goals van Serero en Hoesen waren het gevolg. De tweede helft was enkele minuten bezig en Van Rhijn hielp de Spaanse grootmacht weer in de wedstrijd door een te korte terugspeelbal die Veltman alleen kon corrigeren door Neymar neer te leggen. De overtreding was buiten het strafschopgebied maar de scheidsrechter gaf toch rood en een penalty die Xavi verzilverde; 2-1 en teven de eindstand. Ajax gaf in de tweede helft bijna niets weg. De wedstrijd kreeg toch nog een zwarte rand door een ernstig ongeval bij de F-Side. Een supporter viel in de gracht en werd zeer ernstig gewond afgevoerd.

Forum: [CL] Ajax – FC Barcelona