Matig Jong Ajax klopt hekkensluiter nipt

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op De Toekomst moest Jong Ajax zich revancheren voor de 4-0 nederlaag tegen FC Emmen en aan de spelerslijst kon het niet liggen. Met Ligeon, Denswil, Van der Hoorn, Riedewald, Duarte, Andersen en Sana stelde Groenendijk zeven spelers op die dit seizoen al minuten maakten in Ajax 1. Het was echter een speler van de beloften zelf, De Bondt, die als eerst een schot loste.

In een 3-4-3-formatie, met Riedewald als middenvelder, kwam Jong Ajax echter niet uit de verf. FC Oss zakte ver terug op eigen helft en voorin ging er teveel mis om kansen te creƫren. Op het moment dat Ajax uit het niets de leiding leek te nemen, werd Meleg teruggefloten voor buitenspel. Zijn mooie lob telde daardoor niet.

De bezoekers uit Oss werden bij de eerste de beste kans meteen veel gevaarlijker. Janssen stond bij een hoekschop helemaal vrij, maar hij poeierde de bal op de lat. Het bleek meteen de laatste, echte actie van Janssen, want hij werd niet veel later door zijn eigen teamgenoot Van der Sloot keihard tegen zijn achterhoofd geschoten. Uiteindelijk moest Janssen zelfs noodgedwongen naar de kant. Datzelfde gold voor Van der Sande, die zijn knie verdraaide.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/76612/live-20-00-uur-jong-ajax-fc-oss-0-0-.html