Kishna over assist: 'Martins Indi was niet zo snel'

Bron: www.ajaxlife.nl

Een belangrijke actie op een belangrijk moment. Dat was de assist van Ricardo Kishna bij de 1-1 vlak voor rust. “Martins Indi was niet zo snel. Dus daar kon ik wel makkelijk overheen gaan,” zegt hij na de wedstrijd voor de camera van Ajax TV.

Nadat Kishna Martins Indi afgeschud had, gaf hij een goede voorzet op Kolbeinn Sigthórsson. “Ik zag Kolbeinn gaan. En we hadden van tevoren afgesproken dat hij gelijk naar de eerste paal moest sprinten. Daar was die dan,” aldus de basisdebutant.

“De 1-1 vlak voor rust gaf een boost. Iedereen dacht: ‘nu moeten we gewoon drie punten mee gaan nemen naar huis’. Ik denk dat we dat goed hebben opgepakt in de tweede helft.”

Kishna hoorde ’s ochtends dat hij voor het eerst in de basis zou staan. En dat in de klassieker. “Ik dacht alleen maar dat ik wilde vlammen,” laat hij weten bij Fox. “Je moet gewoon je best doen. Ik wilde onbevangen spelen en belangrijk zijn voor het team. Ik voelde me wel lekker en vrij in de wedstrijd, ik denk dat ik een aardige wedstrijd heb gespeeld.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15277