Ook Van der Hart wil eerst plannen Ajax weten

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Doelman Mickey van der Hart zet niet zomaar z’n handtekening onder een contract. De sluitpost van Jong Ajax wil eerst de plannen van Ajax weten, voordat hij bijtekent. Dat geeft Overmars aan in de nieuwe VI. ”Mickey wil de situatie rond onze keepers afwachten, wij hebben daar begrip voor”, aldus Overmars, die zich voorlopig nog geen zorgen lijkt te maken. 

Voor Van der Hart hangt veel af van een eventueel vertrek van Kenneth Vermeer. Ook is de vraag of Ajax dan een nieuwe doelman gaat aantrekken. Eerder vandaag meldden wij al dat Overmars al heeft gesproken met Remko Pasveer. Van der Hart, die nog een contract heeft tot 2015, wil graag tweede doelman worden volgend seizoen.

Eerder deze week werd al bekend dat verdediger Stefano Denswil eerst wil weten wat er met Niklas Moisander gebeurt, voordat hij bijtekent. De mandekker lijkt geen zin te hebben om volgend seizoen het hele seizoen weer derde keus te zijn, na Moisander en Veltman. Denswil ligt nog vast tot 2015, met een optie op nog een seizoen.

Forum: Mickey van der Hart

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/ook-van-der-hart-wil-eerst-plannen-ajax-weten/