Zoektocht nieuwe hoofdsponsor nu moeilijker

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Sportmarketeer Bob van Oosterhout vertelt tegenover BNR Nieuws Radio dat de chaos bij de bekerfinale mogelijk gevolgen kan hebben voor de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor. “Deze ophef verstoort de zoektocht naar sponsors.”

“Ik weet hoe het gaat in boardrooms. Je hebt altijd voor- en tegenstanders. De tegenstanders kijken nu triomfantelijk en roepen: zie je wel, dat voetbal heeft toch te veel onsympathieke figuren om zich heen. Dat is natuurlijk heel vervelend in dit soort processen. De meesten prikken er doorheen en realiseren dat het merk Ajax een bepaalde reikwijdte heeft en dat het niet zomaar door een klein groepje kan worden verstoord.”

Het optreden van Edwin van der Sar heeft wel impact gehad, zegt Van Oosterhout. “Van der Sar, nooit de meest flamboyante voetballer, is het veld opgelopen om te zeggen: kappen met deze shit. Dat zijn niet de gemiddelde woorden die een woordvoerder iemand in de mond legt. Dit kwam echt vol uit het hart. Dat heeft wel voor veel bewondering gezorgd.”

Forum: De nieuwe hoofdsponsor wordt?

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/zoektocht-nieuwe-hoofdsponer-nu-moeilijker/

Gegevens

Onderwerpen: Sponsor, KNVB Beker
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax