De Boer kreeg voorteken, Thunderbirds spelen gelijk

Bron: www.vi.nl

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

? Frank de Boer is Danny Hoesen niet vergeten. De aanvaller werd in de winterstop verhuurd aan PAOK Saloniki. Voor Ajax maakte de spits uit Heerlen dit seizoen twee Eredivisiedoelpunten. De Ajax-trainer is het aandeel van de spits niet vergeten.

? Frank de Boer wist al vanaf het trainingskamp deze winter in Belek al dat Ajax kampioen zou worden. Dat stelt zijn broer Ronald via Twitter. Waarom? Golfkarretje 33 was het voorteken.

? Bij de Engelse League Two-club Hartlepool United sluiten de supporters de laatste uitwedstrijd traditioneel af door verkleed te gaan. Ook dit jaar was het weer feest. De trouwe aanhang reisde af naar Plymouth, waar de competitiewedstrijd tegen Plymouth Argyle werd gespeeld. Dat het 1-1 werd, mocht de pret niet blijkbaar niet drukken voor The Thunderbirds.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/de-boer-kreeg-voorteken-thunderbirds-spelen-gelijk-.htm