Ajax A1 verliest ook slotpartij op Copa

Het waren voor het Men United van De Boer de eerste goals die zo ooit maakten op het toernooi. De doelpunten kwamen laat in de tweede helft tot stand en kwamen van de voet van Fouad Belarbi en Faouzi Ben.

Toch was Ajax A1 niet geheel kansloos tegen Men United. In de eerste helft werd er wel aardig gevoetbald door beide teams in het Olympisch Stadion, maar gescoord werd er niet. In de rust bracht coach Gery Vink onder andere Abdelhak Nouri en Donny van de Beek om iets te forceren.

De eerste echt grote kans in de tweede helft was echter voor Men United. De verzameling amateurspelers kwamen via Dickson bijna op voorsprong, maar zijn inzet ging net naast. Niet lang daarna had invaller Vince Gino Dekker de 1-0 op zijn voet, maar ook hij wist het net niet te vinden. Net toen de wedstrijd leek uit te monden op penalty's sloeg Belarbi toe. Uit de aftrap maakte Papamelodias het feest compleet voor Men United dat daardoor als vijfde eindigt. Voor Ajax A1 rest niks dan een roemloze zesde plaats op de Copa Amsterdam van 2014.

Scoreverloop:

48'. 0-1. Fouad Belarbi49'. 0-2. Joey Papamelodias