WK 2014 Wedden: Kan Neymar in eigen land topscorer van het WK worden? (12-06-2014)

Bron: www.nieuwslog.nl

Voor alle voetballers is het deze zomer een feest, maar voor de Brazilianen is het nog meer feest. Het WK voetbal 2014 wordt namelijk in eigen land gespeeld. Dit zorgt er voor dat er veel dingen zijn waar je op kunt wedden. Neymar is zeer populair in eigen land en zou, net als tijdens de Confederations Cup vorig jaar, zomaar eens de sterren van de hemel kunnen gaan spelen. Kan hij topscorer van het WK worden?

Geen ervaring op WK

Voor de jongeling van FC Barcelona wordt dit het eerste WK. De 22-jarige aanvaller scoorde in zijn 46 interlands voor Brazilië echter al 30 keer, een ongekende statistiek voor zo een jonge voetballer. Zijn eerste WK lonkt nu echter wel. Vorig jaar speelde hij wel op de Confederations Cup, het oefentoernooi een jaar voorafgaand aan het WK, waarin hij vier doelpunten maakte in vijf duels. Hij werd gekozen tot beste speler van het toernooi en dat zal de reden zijn dat hij nu ook één van de favorieten is om één van de beste topscorers tijdens het WK te worden, zeker met in het achterhoofd dat de Braziliaanse ploeg één van de sterkste ploegen is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236653-wk-2014-wedden-kan-neymar-eigen-land-topscorer-van-het-wk-worden-12-06-2014/

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller, Doelpunt, Penalty
Tags: Voetbal, Neymar
Clubs: FC Barcelona