Ajax trapt het nieuwe seizoen af

Bron: www.ajaxlife.nl

Nieuwe gezichten! Kent u deze heren?© ProShots

Het nieuwe seizoen is begonnen! Maar of iedereen daar al druk mee bezig is? Het lijkt er niet op. De opkomst tijdens de eerste training valt een beetje tegen. Niet op het veld, wel ernaast. Er waren zo'n 1500 fans op De Toekomst.

Het lijkt erop dat Ajax even op het tweede plan staat. Het WK is nog volop bezig en het Nederlands elftal doet voorlopig leuk mee. Wie weet doet Oranje zelfs nog wel een tijdje volop mee. Kortom, het is goed zoeken naar mensen die nu al druk bezig zijn met de start van de eredivisie.

Die start is ook nog wel even weg. Bovendien is Ajax vier keer op rij kampioen geworden. Er is geen sprake van een nieuwe of frisse start, slechts van een volgende stap zetten in de hoop op aansluiting met de Europese (sub)topclubs.

Naast het trio aanwinsten – Milik, Viergever, Zivkovic – zien we enkele nieuwe gezichten van Jong Ajacieden. Ze mogen tijdens de eerste weken van de voorbereiding proeven aan het eerste van Ajax. En wie weet hoe goed het smaakt. Voor nu is het tijd voor foto's van de Brouwer.

Op naar vijf op een rij?!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15804