Ballenjongens, vaandeldragers Ajax - Go Ahead Eagles

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit was een van de doelpunten, maar wanneer viel-ie?© ProShots

Ja, natuurlijk moet Ajax nog een potje foebele tegen Barcelona. Maar de echt grote wedstrijd van deze week is natuurlijk de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat snapt iedereen.

Zonder overwinningen in de eredivisie ook geen wedstrijden tegen Barcelona in de Champions League. Dus de wedstrijd tegen de club uit Deventer is heel belangrijk.

En oké, misschien overdrijven we een beetje. Barcelona - Ajax is natuurlijk dé wedstrijd van deze week. Maar als Ajax weer kampioen wil worden, moet het toch echt van Go Ahead Eagles winnen.

Voor deze wedstrijd zoeken we, zoals bij elke thuiswedstrijd, twee ballenjongens of -meisjes en vier vaandeldragers. De wedstrijd staat zaterdag 25 oktober op het programma. De aftrap is om 20.45 uur.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: onderstaande vraag beantwoorden. Dat kan door het formulier in te vullen. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren. Heb je een voorkeur voor een bepaalde activiteit? Geef dit aan bij het invulveld. De winnaars ontvangen per mail bericht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16374