Ajax - FC Dordrecht

Bron: www.ajaxlife.nl

Drie punten en een kusje van Veltman.© Proshots

Ajax heeft zijn schaapjes op het droge. Zo luidt de conclusie tenminste aan het einde van de avond. Omdat de drie punten binnen zijn. Maar het had ook zomaar anders kunnen lopen. Pas nadat de elf van FC Dordrecht zijn gereduceerd tot tiental weet Ajax de drie punten veilig te stellen.

De Ajacieden willen niet het stempel krijgen dat er eerst iets moet gebeuren, voordat het los gaat op het veld. Maar Jasper Cillessen staat tot verdacht vaak met de bal aan zijn voet. En als Cillessen niet oplet, was Dordrecht zeker weten na een minuut spelen al op voorsprong gekomen.

Gelukkig kantelt een wedstrijd als deze op een of andere manier vaak toch in het voordeel van Ajax. Het valt bijna een kwaliteit te noemen. Dus laten we dat dan ook maar doen. Het kan echter ook een teken zijn van een gebrek aan kwaliteit.

Laten we niet vergeten dat Ajax pas tegen tien Schapenkoppen echt het verschil weet te maken. Het is dat de ogen gericht waren op Edwin van der Sar op Vak410, maar uitgerekend op dat moment had Dordt de gelijkmaker kunnen produceren

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16456