Spijkerman: “Dat Riedewald niks weet over het Ajax van 1995, dat kan toch niet?”

Bron: ajaxfanzone.nl

Televisiepresentator Jack Spijkerman verricht werkzaamheden voor het archief van Ajax. De ‘chef vaantjes’ legt uit wat deze taak inhoud: “Heel simpel. Ik krijg een doos vaantjes en stuk voor stuk meet ik de lengte en breedte, beoordeel ik de kwaliteit en documenteer ik dat”. Spijkerman laakt het gebrek aan historisch besef bij sommige spelers van Ajax, zo laat hij weten tegenover Het Parool: ”Ik vind ook dat alle spelers van Ajax de basis over de geschiedenis van de club moeten weten. Dat Riedewald laatst niks bleek te weten over het Ajax van 1995, dat kan toch niet?”

Spijkerman grijpt als lid van de vereniging Ajax vergaderingen aan om zijn mening te ventileren: “De fluwelen revolutie is voor veel zaken heel positief geweest, maar er zijn ook een paar échte Ajacieden erg beschadigd; Edgar Davids, Danny Blind, Louis van Gaal en – niet te vergeten – David Endt. Dat vind ik heel erg. Ik heb erop gehamerd dat zij in ere worden hersteld.”

Bron: Het Parool

Likes(0)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/12/04/spijkerman-dat-riedewald-niks-weet-over-het-ajax-van-1995-dat-kan-toch-niet/

Gegevens