Nigeriaans talent Yusuf voorlopig niet op proef bij Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het Nigeriaanse talent Sad’eeq Yusuf kreeg een uitnodiging van Ajax om eens een kijkje te nemen in de keuken van de landskampioen. De middenvelder kreeg echter geen tijdelijke vergunning om Nederland te bezoeken.

De achttienjarige Yusuf baalt dat de trip naar Amsterdam niet doorging. “Ik ben er erg verdrietig door.” Ook andere clubs liggen op de loer, aldus ‘de nieuwe Pogba’. “Maar ik ben ook erg blij en trots op het feit dat Juventus en Liverpool interesse in me hebben. Als ik naar Nederland, Engeland of Italië kan, ben ik erg blij. Want het zijn grote voetballanden.” Overigens is de zaakwaarnemer van de speler van GBS Academy hard aan het werk om toch een vergunning te regelen zodat Yusuf alsnog bij Ajax op proef mag. “Hij weet wat het beste is voor mijn loopbaan. Ik moet gewoon hard blijven trainen, alles ligt in de handen van God,” zegt hij tegen SuperSport.

Forum: Transferbeleid

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/01/30/nigeriaans-talent-yusuf-voorlopig-niet-op-proef-bij-ajax/

Gegevens