Daley Sinkgraven begint zich Ajacied te voelen

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De 19-jarige Daley Sinkgraven verhuisde tijdens de winterse transfermarkt van SC Heerenveen naar Ajax. De jongeling moet uiteraard nog wennen, maar hij boekt nu al vooruitgang en voelt zich op zijn plek bij Ajax.

“Het gaat wel goed en het komt met de tijd. Ik begin me wel Ajacied te voelen, ja”, vertelt Sinkgraven aan Ajax TV. “Je merkt dat het in het positiespel allemaal iets sneller gaat en in de omschakeling kan het sneller. Daar moet ik nog wel aan werken, maar als je dat vaak genoeg doet, komt het vanzelf wel. Ik begin nu wel te merken dat ik erin begin te komen. Het gaat wat makkelijker, daar ben ik wel tevreden over.” Sinkgraven viel 30 minuten voor tijd in tijdens Ajax – Excelsior. Met een steekpass stuurde hij Zivkovic weg en hij vond El Ghazi die met een kopbal voor de 1-0 zorgde. “Als je als invaller in het veld komt, dan wil je alles brengen en wil je ervoor zorgen dat het goed gaat lopen. Ik denk dat het wel redelijk ging, al had ik nog wel een slordige pass op Richairo Zivkovic waaruit hij eigenlijk had kunnen scoren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/03/09/daley-sinkgraven-begint-zich-ajacied-te-voelen/