Tete verlengt contract tot medio 2018

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kenny Tete heeft zijn contract met Ajax verlengd tot medio 2018, zo meldt de club vrijdag via de officiële kanalen. Het vorige contract van de rechtsbenige verdediger liep komende zomer af. Tete speelt sinds 2005 in de jeugdopleiding van Ajax en speelde dit seizoen zijn eerste twee officiële wedstrijden in het eerste elftal.

'Dit contract geeft me een boost, veel vertrouwen', zegt de geboren Amsterdammer op de clubsite. 'En ik hoop dat ik dat vertrouwen terug kan geven aan de club. Ik heb me goed ontwikkeld dit seizoen, het liefst had ik nog meer minuten gemaakt in Ajax 1, maar ik ben sowieso blij dat ik mijn debuut heb gemaakt. Mijn doel is nu om vaste waarde te worden. Ik ben eigenlijk rechtsback, alleen de laatste anderhalf jaar heb ik in Jong Ajax als rechts centraal gespeeld. Maar bij Ajax 1 verwacht ik dat ik me toch weer op die backpositie moet richten', aldus de verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87460/tete-verlengt-contract-tot-medio-2018