Overmars blijft overtuigd van Europees succes in Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars blijft ervan overtuigd dat Ajax binnen een aantal jaren weer succesvol is in de Champions League. Het is deze maand twintig jaar geleden dat Ajax de Champions League veroverde in Wenen en als het aan Overmars ligt komen die tijden weer terug, ondanks dat clubs met het grote geld momenteel de dienst uitmaken in het miljoenenbal.

‘Niemand krijgt dat uit mijn kop want ik denk echt dat het mogelijk is. Je hebt namelijk cyclussen in het voetbal en niemand voorspelde in 1995 dat wij de Champions League gingen winnen maar het gebeurde wel. Je moet op het juiste moment een juiste mix hebben en dan kun je heel ver komen. Mocht het opnieuw gebeuren dan kun je als een club als Ajax weer opnieuw beginnen want dan wordt de hele ploeg leeggekocht’. De afgelopen vijf jaar speelde Ajax in de Champions League maar wist het niet te overwinteren. In 2006 lukte het Ajax voor het laatst om de volgende ronde te bereiken. Inter Milaan bleek destijds te sterk in de achtste finale.

Bron: VI

Likes(8)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/14/overmars-blijft-overtuigd-van-europees-succes-in-champions-league/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Champions League
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax