Voorbeschouwing FC Dordrecht - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax versloeg Dordrecht in eigen huis met 4-0.© Pro Shots

Het is bijna gedaan met des keizers baard. Nog negentig minuten en dan zit het teleurstellende seizoen er definitief op. Waarschijnlijk tot vreugde van velen. Ajax sluit het seizoen af met een bezoekje aan de Krommedijk.

Ook voor bespeler FC Dordrecht staat er weinig meer op het spel. De ‘nummer laatst’ degradeerde enkele weken geleden al officieel terug naar de Jupiler League en daar heeft iedereen vrede mee. Dordt was niet goed genoeg om langer dan een jaartje mee te gaan.

Dat is eigenlijk best jammer. Als een club dit seizoen liet zien dat foebele gewoon om foebele draait, dan was het wel Dordt. Hup, lekker ballen en verder niet zo veel gezeik. Behalve die trainerswissel dan, maar die zijn we stiekem alweer vergeten.

De mannen van Jan Everse hebben er ongetwijfeld zin in om er zondag, in een uitverkocht huis nog iets van te maken, de Ajacieden moeten zorgen dat als het even kan de nul wordt gehouden. Een doelpuntje tegen krijgen, kan ook nog, maar met twee wordt de situatie alweer penibel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17540