Overmars erkent: ‘Aan het einde van week gesprek met Heitinga’

Bron: ajaxfanzone.nl

John Heitinga is inderdaad een kandidaat om de defensie van Ajax van een nieuwe impuls te voorzien, zo bevestigt Marc Overmars de berichtgeving over oriënterend contact met de centrale verdediger van Hertha BSC. “Aan het einde van de week staat er een gesprek gepland”, aldus de directeur voetbalzaken van Ajax tegenover De Telegraaf.

De inmiddels 31-jarige Heitinga staat sinds vorig jaar zomer onder contract bij Hertha BSC, waar hij afgelopen seizoen geen basisplaats had. Hij kwam niet verder dan dertien Bundesliga-duels en een optreden in de DFB Pokal voor de Berlijnse club. Het contract van Heitinga loopt nog een seizoen door.

Heitinga is na Rafael van der Vaart de tweede ex-Ajacied die in beeld is om terug te keren. Van der Vaart wees Ajax af en lijkt op weg naar het Spaanse Real Betis. Heitinga heeft altijd aangegeven zijn loopbaan bij Ajax te willen afsluiten. Na zijn vertrek bij Ajax kwam hij ook uit voor Atlético Madrid, Everton en Fulham.

Bron: De Telegraaf

Likes(13)Dislikes(7)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/09/overmars-erkent-aan-het-einde-van-week-gesprek-met-heitinga/

Gegevens