Sisto: 'Ik heb ook mijn ambities'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Pione Sisto staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar Ajax. Dat laat de vleugelaanvaller woensdagochtend weten in Deense media. De twintigjarige voetballer is zich bewust van de grootte van de club.

Tegenover BT Sport zegt Sisto, die momenteel onder contract staat bij FC Midtjylland, graag een stap hogerop te maken. 'Ik denk dat iedereen weet dat Ajax een grote club is. Ik zou een transfer zeker overwegen, maar ik kan er nu niks over vertellen', aldus de man voor wie Ajax naar verluidt zes miljoen euro over heeft.

'Natuurlijk heb ik ambities om een stap hogerop te gaan', vervolgt de man die momenteel met Denemarken onder 21 actief is op het EK in Tsjechië. 'Zowel voor mij als FC Midtjylland  zou een transfer gunstig kunnen zijn. Ik ben klaar om de stap te zetten als het zover is.' Ajax zal moeten wachten tot na de finale van het EK voordat er concrete stappen kunnen worden ondernomen. Overigens zitten FC Porto en Borussia Dortmund eveneens op het vinkentouw voor de gewilde aanvaller.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88506/sisto-ik-heb-ook-mijn-ambities