Fischer: 'Ik vind het geweldig dat mensen veel verwachten'

Bron: www.ajaxlife.nl

D'r zit een goeie kop op, bij Fischer. © Pro Shots

Er wordt van Viktor Fischer veel verwacht dit seizoen. De 21-jarige Deen vindt dat alleen maar prachtig. “Maar de supporters moeten wel begrijpen dat ik nog tijd nodig heb,” voegt hij daar aan toe.

Fischer miste vrijwel het gehele vorige seizoen door een zware blessure aan zijn hamstring. Het blijft altijd de vraag hoe een speler terugkeert na een lange revalidatieperiode. Nicolai Boilesen blijft kwakkelen, waar een speler als Thomas Vermaelen in het verleden juist ijzersterk was na zijn rentree.

Welke kant gaat Fischer op? Hij heeft nog altijd zijn enthousiasme, maar de daadwerkelijke finesse lijkt nog te ontbreken. Angst kent hij niet, zelfs niet nu hij voelt dat de verwachtingen vanaf de tribunes hoog zijn.

“Ik vind het geweldig dat mensen zoveel verwachten,” reageert hij zelfs tegenover Ajax Life. “Hoe mooi is dat: je bent er veertien maanden uit geweest en mensen verwachten meteen iets van je. Dat zegt iets over jouw kwaliteiten, toch? Ik ben daar dus alleen maar blij mee. Bang? Ik ben voor niets bang.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18019