Informatie losse kaartverkoop Ajax - Celtic

Bron: www.ajaxlife.nl

Beter valt er opnieuw wat te juichen tegen Celtic © Pro Shots

Zo soms wil je geen passe-partout kopen, maar een los kaartje. We hebben daar de laatste tijd al genoeg vragen over gehad. Het goede nieuws is dat de losse kaartverkoop voor Ajax - Celtic later deze week gaat beginnen.

De wedstrijd met de Schotse kampioen staat voor donderdag 17 september op het programma. De aftrap is al om 19.00 uur, een vroeg Europees avondje dus. De verkoop van passe-partouts loopt al sinds de loting, maar donderdag gaan ook de losse kaarten in de verkoop.

Er zijn losse kaartjes beschikbaar vanaf 20,50 euro per stuk. Er geldt wel een clubcard-verplichting, omdat Ajax wil voorkomen dat stoelen op Ajaxvakken worden gereserveerd door Schotse fans. Daar valt wat voor te zeggen.

Per clubcard kunnen twee kaarten worden gekocht. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn direct aan de beurt, dus zet voor donderdag om 09.00 uur een herinnering in je digitale agenda om nergens naast te grijpen. Er zijn vakken door hele stadion beschikbaar, met uitzondering van Vak410 en de F-side.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18196