Sinkgraven valt in, maar Jong Oranje verliest

Bron: www.ajaxlife.nl

Sinkgraven is zijn basisplaats bij Ajax al een paar weken kwijt. © Pro Shots

Daley Sinkgraven heeft niet kunnen voorkomen dat Jong Oranje met 1-3 onderuit ging tegen Jong Slowakije. De middenvelder mocht zo'n 25 minuten meedoen, maar toen stond zijn ploeg al op achterstand. Jong Slowakije scoorde daarna nog een derde keer.

Terwijl steeds meer ploeggenoten zich bij het Nederlands elftal mogen melden, moest Sinkgraven opdraven bij Jong Oranje. En net als bij de laatste wedstrijden die Ajax speelde, begon hij op de bank. Het kwam dit keer, in Nijmegen, dus wel tot een invalbeurt.

Sinkgraven betrad het veld bij een 1-2-achterstand en aan het einde van het EK-kwalificatieduel stond nog steeds een negatieve score op het bord. Een goede indruk liet hij zelf ook al niet achter. Martin Chrien, Milan Skriniar en Matus Bero zorgden voor de Slowaakse productie en maakten daarmee de openingstreffer van Vincent Janssen (AZ) ongedaan.

Als gevolg van de nederlaag moet Jong Oranje de koppositie in groep 8 van de EK-kwalificatie delen met Jong Slowakije, terwijl Jong Turkije en Jong Wit-Rusland ook pas drie verliespunten hebben.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18416