Driessen: ‘Van Boekel heeft geen gezag en is geen persoonlijkheid’

Bron: ajaxfanzone.nl

Valentijn Driessen uit vandaag in zijn column in De Telegraaf  kritiek op de arbitrage van de KNVB en met name Pol van Boekel moet het ontgelden. ‘Afgelopen woensdag was niet Van Boekel maar Kuyt de baas en dat is zorgelijk en tevens een behoorlijke onvoldoende voor Van Boekel’.

‘Bekijk aankomend weekend alle wedstrijden in de Eredivisie en dan zal blijken dat de Nederlandse scheidsrechters voor alle kleinigheden fluiten en met name duw en trekwerk zal bij een vrije trap direct resulteren in een vrije trap voor de andere partij. In topwedstrijden laten ze ineens wel heel veel toe en willen ze een stempel drukken en willen ze de wedstrijd het liefst eindigen zonder gele of rode kaarten. Van Boekel beschikt echter niet over de kwaliteiten, heeft geen gezag en is geen persoonlijkheid. Hij mist het gevoel van het momentum in een topwedstrijd en dat is best zorgelijk te noemen’.

Bron: De Telegraaf

 

Likes(102)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/10/30/driessen-van-boekel-heeft-geen-gezag-en-is-geen-persoonlijkheid/

Gegevens

Tags: Nieuws
Scheidsrechters: Pol van Boekel