Kreek en Ladru genoemd als mogelijke opvolgers Jonk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wim Jonk is nog niet vertrokken, maar Ajax is al druk bezig met de zoektocht naar zijn opvolger. Volgens de Telegraaf worden Michel Kreek en Patrick Ladru op dit moment genoemd als mogelijke opvolgers.

Kreek is op dit moment hoofd jeugdopleiding bij Almere City, of voorspraak van Jonk. Dit met als doel om ervaring op te doen, om later aan de slag te kunnen gaan bij Ajax. De 44-jarige Kreek ziet een rol als hoofd jeugdopleiding bij Ajax namelijk wel zitten en staat officieel gezien ook nog onder contract bij de Amsterdammers.

Volgens de Telegraaf zijn de gesprekken met Kreek, die eerder al coördinator middenbouw was bij Ajax, zelfs al gestart. Toen hij vertrok als coördinator middenbouw, was het Ladru die hem opvolgde. Ook hij wordt nu dus genoemd als opvolger van Jonk. En dat is opmerkelijk, want iets meer dan een jaar geleden vertrok hij nog bij Ajax omdat hij het niet eens kon worden met Jonk. Wel gaf ook hij al eerder aan open te staan voor een functie als hoofd jeugdopleiding.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/kreek-ladru-jonk-opvolgen/