Win de biografie van Leo Beenhakker!

Bron: www.ajaxlife.nl

Beenhakker in zijn kantoor in de Arena. © Pro Shots

Leo Beenhakker is met voetbalpensioen. Dat is zonde, want 'Don Leo' is een kleurrijk figuur dat de voetbalwereld vandaag de dag goed kan gebruiken. Gelukkig hebben we tot ongeveer zijn 73ste van Beenhakker kunnen genieten, ook al klopt zijn hart net zo goed voor Feyenoord.

In de door Bert Nederlof geschreven biografie – getiteld 'Don Leo, het werd stil aan de overkant' – gaat Beenhakker onder meer openhartig in op de drie periodes waarin hij voor Ajax werkte. Beenhakker werd drie keer kampioen met Ajax: in 1979, 1980 en 1990.

Ook als technisch directeur was hij succesvol, met als hoogtepunt het aantrekken van Zlatan Ibrahimovic. Juist vanwege die connecties met Ajax vinden wij het leuk om in samenwerking met uitgeverij Edicola Publishing vijf exemplaren te verloten onder onze leden.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 26 november. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Lid worden kan direct via het bijgevoegde formulier!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18688