De Boer: ‘Een cadeautje geef je met Sinterklaas, niet tijdens een wedstrijd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer was na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle tevreden over de drie punten al had Ajax volgens de trainer ook wel mogen werken aan het doelsaldo waarbij de trainer opmerkt dat zijn ploeg dan ook een stukje makkelijker gaat spelen en het minder energie kost.

‘Scoor je die kansen wel dan speel je inderdaad iets makkelijker. In feite kun je de wedstrijd al binnen een half uur beslissen en dan kosten de resterende speelminuten minder energie. Maar al met al zijn wij de verdiende winnaar vanmiddag’. Over het vieren van het tweede doelpunt wil De Boer nog wel even iets kwijt. ‘Thulani kwam richting de dug-out rennen en vloog Hennie Spijkerman om de nek en in feite mag Blom dan gewoon fluiten voor de aftrap omdat wij voor onze dug-out een zogenaamd feestje staan te vieren. Daar erger ik mij aan en een cadeautje geef je met Sinterklaas maar niet tijdens een wedstrijd’.

Bron: Fox Sports

Likes(21)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/29/de-boer-een-cadeautje-geef-je-met-sinterklaas-niet-tijdens-een-wedstrijd/

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, Trainer
Tags: Nieuws