Win kaarten voor Ajax - sc Heerenveen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Gratis tip: Anita scoorde ook, maar is niet het juiste antwoord. © Pro Shots

Voor velen is 5 december de dag dat Sinterklaas langskomt, wij denken bij zaterdag 'gewoon' aan Ajax - sc Heerenveen. De aftrap is pas om 20.45 uur, dus wie weet kunnen de cadeaus eerder uitgepakt worden. En als je nog eerder vrolijk wilt worden, doe je gewoon mee aan onze prijsvraag.

Ajax is al bijna het hele seizoen de trotse koploper van de eredivisie. Er werden slechts drie potjes foebele niet gewonnen, maar toch zijn de marges nog klein. Het is iedere week weer spannend of de voorsprong behouden blijft, hoe lekker het ook is om een goed doelsaldo te hebben.

De Ajacieden treffen in Heerenveen ook nog eens een tegenstander die een opleving beleeft. Foppe de Haan wist van de laatste vijf wedstrijden er drie in winst om te zetten en de Friezen staan weer in de middenmoot van de eredivisie.

Het is heel simpel: eigenlijk moet Ajax voor eigen publiek gewoon winnen. Maar het moet nog wel even gebeuren. Wij hebben zes setjes van twee kaarten te verloten en als je nou belooft dat je de spelers een vocaal duwtje in de rug geeft, loten we jou misschien wel uit!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18782