Ajax-leiding toont solidariteit: niemand naar Utrecht

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De clubleiding van Ajax heeft via een statement op Ajax.nl laten weten zich solidair te verklaren met de supporters van Ajax die niet naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht mogen. De clubleiding heeft besloten om deze wedstrijd ook niet te bezoeken. Ook andere afvaardigingen van de club, zoals familie en vrouwen van de spelers, de kidsclub en geblesseerde of geschorste spelers zullen niet naar Utrecht afreizen. Ajax wil zo een signaal afgeven naar FC Utrecht, de gemeente Utrecht en de KNVB.

Ajax liet eerder al weten zwaar teleurgesteld te zijn in het besluit van burgemeester Van Zanen van Utrecht, aangezien de opgelegde afwezigheid van de fans een gevolg is van een straf die niet Ajax, maar FC Utrecht kreeg. Dit vanwege het bij herhaling uiten van antisemitische spreekkoren bij de laatste FC Utrecht – Ajax, door supporters van FC Utrecht. Door een slimmigheidje (of gewoon een naaistreek) van FC Utrecht is de Bunnikside straks wel aanwezig, terwijl de Ajax-fans thuis moeten blijven.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/12/03/ajax-leiding-toont-solidariteit-niemand-naar-utrecht/

Gegevens

Tags: Nieuws
Bestuursleden: Jeroen Slop