Gudelj: “Daar moeten we mee om kunnen gaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ook Nemanja Gudelj blikte terug op FC Utrecht – Ajax. Hij was met name ontevreden over de tweede helft: “De eerste helft hebben we volgens mij wel redelijk goed uitgevoerd, wij hadden een paar kansjes en zij bijna niet. In de tweede helft hadden zij meer grip, ze kregen twee of drie kansjes en dat was blijkbaar genoeg voor hen”, vertelt hij aan Ajax TV.

Veelzeggend was dat Ajax in de eerste helft zestien keer aan de bal kwam in het strafschopgebied van FC Utrecht, in de tweede helft was dat slechts drie keer. “Hun backs kwamen in de tweede helft vaak vrij in de opbouw, wij moesten daardoor vrij veel doorschuiven en dan kom je steeds een stapje te laat”, legt de middenvelder uit.

Dat de wedstrijd tegen Ajax in Utrecht gezien wordt als de wedstrijd van het jaar, mag volgens Gudelj geen reden zijn om te verliezen: “Als Ajax komt staat alles hier in vuur en vlam en gaan ze er vol op, dat weten we. En het is niet alleen hier zo, bij heel veel clubs speelt er net wat extra als Ajax komt. Daar moeten we mee om kunnen gaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/gudelj-daar-moeten-we-mee-om-kunnen-gaan/