De Boer ziet Dolberg goede indruk achterlaten

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het trainingskamp van Ajax nadert zijn einde en dus blikt Frank de Boer op de officiële website terug op een geslaagd trainingskamp. Er werd gewonnen van HSV (3-1), er is goed getraind en de talenten die mee gingen naar Belek hebben zich goed staande gehouden. Zo ook Kasper Dolberg, die een goede indruk achterliet. 

'Hij maakt een hele goede indruk voor iemand die voor het eerst meedoet. Het is ook niet zo dat hij ontzettend opvalt, maar alles wat hij doet is goed. Bijna al zijn ballen komen aan. Hij loopt erbij alsof hij er al tien jaar bij hoort. Je merkt helemaal geen spanning of iets dergelijks', is De Boer lovend over zijn pupil. 

Naast Dolberg hebben de andere jonkies (Donny Van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny) zich ook prima laten zien. 'Het is lekker dat die jongens kunnen aanhaken bij dit niveau. Donny van de Beek is misschien een stapje verder dan de anderen omdat hij de laatste tijd het meest bij ons heeft gespeeld, maar ook de andere drie hebben het uitstekend gedaan', sluit de coach af. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93264/de-boer-ziet-dolberg-goede-indruk-achterlaten