Peereboom: “Lukte niet om kansen te creëren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax A1 verloor zaterdagmiddag met 4-0 van PSV A1, tot ongenoegen van Frank Peereboom: “Op eigen helft deden we het aardig, maar het lukte niet om kansen te creëren”, vertelt hij op de website van Ajax.

“In de eindfase werden telkens verkeerde keuzes gemaakt en schoten we echt te kort. Er waren te weinig individuele kwaliteiten, maar we hebben het ook als team niet voor elkaar gekregen. PSV was effectiever dan wij”, aldus de trainer.

Bij rust stond Ajax A1 met 2-0 achter en het begon dan ook nog vol goede moed aan de tweede helft: “In de tweede helft begonnen we redelijk voortvarend, maar het probleem waar we in de eerste helft mee kampten, duurde voort in de tweede helft: er werden nauwelijks kansen gecreëerd.”

“De druk om de 2-1 te maken werd steeds groter en dan ga je fouten maken. Uiteindelijk loop je tegen een 4-0 aan en dat is heel zuur”, besloot Peereboom. Ajax A1 bezet momenteel de derde plaats in de kampioenspoule van de Eredivisie voor A-junioren, met zes punten uit vier wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/peereboom-lukte-niet-om-kansen-te-creeren/

Gegevens