De Boer baalt dat Ajax geen 6-0 won van Rapid Wien

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer vult zijn vrije avondje met een potje tennis. © Pro Shots

Misschien heb je het meegekregen, grote kans dat je donderdag andere plannen had. Onder normale omstandigheden had Ajax moeten aantreden in de Europa League. Maar ja, dit seizoen werd er niet overwinterd. Twee clubs waartegen Ajax onderuit gingen, kregen nu zelf een pak slaag.

Het lukte Ajax dit seizoen slechts om twee van zijn tien Europese wedstrijden te winnen. Dat is een magere score. Geen wonder dat De Boer er liever geen vragen meer over krijgt. De teleurstelling is nog altijd erg groot.

“Ik vind het leuk om naar wedstrijden te kijken, maar met de Europa League hou ik me nu niet zo bezig. Ik moest even tennissen met mijn dochter. Die had dat al zo lang gevraagd, dus ik moest een keer mee,” vertelt De Boer over de alternatieve invulling van zijn 'Europese avondje'.

Toen de trainer thuiskwam, las hij dat Molde FK met 3-0 onderuit was gegaan tegen Sevilla. En Rapid Wien werd compleet scheel getikt door Valencia, daar maar liefst een half dozijn treffers produceerde. Fenerbahçe won wel, met 2-0 van Lokomotiv Moskou.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19286