JA zorgt voor mooi afscheid Ulderink en Stam

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft de laatste wedstrijd onder Andries Ulderink en Jaap Stam winnend afgesloten. De talenten wonnen op eigen veld met 3-1 van FC Den Bosch. Richairo Zivkovic, Sam Hendriks en Donny van de Beek scoorden.

Jong Ajax begon in het laatste duel van het trainersduo Ulderink - Stam niet voortvarend. De jongelingen waren erg slordig aan de bal en er werd weinig gecreëerd. Sam Hendriks begon op rechtsbuiten, maar wisselde al gauw van positie met Richairo Zivkovic.

Dat bracht direct het gewenste resultaat, want bij een counter stuurde Abdelhak Nouri Zivkovic diep, die via de keeper afrondde. Er was weinig aan de hand voor Jong Ajax, totdat de uitploeg op gelijke hoogte kwam. André Onana kwam uit, de bal ging langs hem, Pelle Clement stond nog op de doellijn, maar hij kon niet voorkomen dat de bal erin ging: 1-1. 

De tweede helft was een minder groot probleem voor Jong Ajax, waar Hendriks na dik een uur een rebound tegen de touwen schoot. Tien minuten later was het weer raak. Een geweldige aanval via invaller Aschraf El Mahdioui, Damil Dankerlui en Nouri belandde uiteindelijk bij Donny van de Beek, die de 3-1 op het scorebord zette.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96275/ja-zorgt-voor-mooi-afscheid-ulderink-en-stam