VI: ‘Geen nieuw contract Becker en Menig waarschijnlijk nog jaar naar PEC’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Voetbal International komt Sheraldo Becker bij Ajax niet in aanmerking voor een nieuw contract. De buitenspeler heeft nog een contract tot 2017, waardoor het in de lijn der verwachting ligt dat Ajax hem deze zomer wil verkopen. Afgelopen seizoen werd Becker, net als Queensy Menig verhuurd aan PEC Zwolle.

Menig staat op zijn beurt op de nominatie om nog een jaar verhuurd te worden aan PEC Zwolle. ‘Wij staan daar open voor, maar Ajax wil nu eerst een nieuwe trainer aanstellen’, aldus Gerard Nijkamp van PEC, nog voordat bekend werd dat Peter Bosz de nieuwe hoofdtrainer zal zijn.

Oud-Ajacied Ouasim Bouy lijkt PEC Zwolle te verlaten. De middenvelder, die in de jeugdopleiding speelde van Ajax werd afgelopen seizoen gehuurd van Juventus en keert terug naar die club. De Italiaanse topclub wil hem het liefst verkopen, waardoor hij in hetzelfde schuitje zit als Becker.

Bron: Voetbal International

Likes(45)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/05/25/vi-geen-nieuw-contract-becker-en-menig-waarschijnlijk-nog-jaar-naar-pec/