‘Overmars hoopt deze of volgende week derde aanwinst te presenteren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars hoopt volgens De Telegraaf deze of anders volgende week zijn derde aanwinst te presenteren. Ajax wist eerder Mateo Cassierra en Davinson Sanchez al vast te leggen. De ochtendkrant meldt niet met welke speler Overmars momenteel bezig is en schrijft ook niets over de positie waar de beoogde nieuwe aanwinst uit de voeten zou moeten kunnen.

Een nieuwe vleugelverdediger lijkt geen overbodige luxe te zijn; Ricardo van Rhijn wordt waarschijnlijk verkocht aan Club Brugge. Haast is geboden, want de derde voorronde van de Champions League staat voor de deur. Eind juli, als de eerste wedstrijd plaatsvindt, kan Ajax nog geen beroep doen op Milik, die nog op vakantie is na zijn EK deelname, en aanwinst Sanchez. Sánchez vertrekt pas na zijn deelname aan de Copa Libertadores naar Amsterdam.

Mateo Cassierra zal deze maandag kennis maken met zijn nieuwe ploeggenoten bij Ajax. De Colombiaanse aanvaller werd vorige maand al gecontracteerd, maar vanwege problemen met zijn paspoort kon hij nog niet deelnemen aan het trainingskamp in Oostenrijk. Inmiddels is al het papierwerk in orde gemaakt en Cassierra zal maandag voor het eerst meetrainen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/11/overmars-hoopt-deze-of-volgende-week-derde-aanwinst-te-presenteren/