Klaassen: “In eerste helft geen vuiltje aan de lucht”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Davy Klaassen was verantwoordelijk voor de assist bij de 1-0 van Dolberg. De eerste helft was Ajax eigenlijk heer en meester, maar ja….er is ook altijd nog een tweede helft. Aanvoerder Klaassen: “We hebben het weggegeven”, vindt de 23-jarige Ajacied.

“Natuurlijk zitten we nog in ontwikkeling, het is nog vroeg in het seizoen. Maar dit mag niet gebeuren”, zegt Klaassen in gesprek met FOX Sports. “We moeten veel dingen uit de eerste helft meenemen, alleen het baltempo moet nog iets omhoog. De tweede helft moeten we analyseren en zo snel mogelijk vergeten. We moeten het goede gevoel meenemen naar dinsdag”, kijkt Klaasen al vooruit naar de play-off voorronde Ajax – Rostov. “In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht. We moeten gewoon meer doelpunten maken. Na rust beginnen we nog redelijk en krijgen we kansen om de 3-1, 4-1 te maken. Daarna voetballen we niet meer, lopen we achteruit en lopen we niet goed te verdedigen”, aldus de Ajax-speler.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/14/klaassen-in-eerste-helft-geen-vuiltje-aan-de-lucht/

Gegevens