Ajax opent uit bij Panathinaikos, sluit af bij Standard Luik

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk volgen er herhalingen van de feestjes bij Celtic! © Pro Shots

Stop maar met F5'en: de speeldata van Ajax in de groepsfase van de Europa League zijn bekend. De Ajacieden starten in poule G met een uitwedstrijd en sluiten ook buitenshuis af. Er wordt begonnen met een bezoek aan Panathinaikos.

Waarschijnlijk zijn met het oog op jullie agenda de thuiswedstrijden het belangrijkst, dus daarom melden we die als eerste: Ajax treedt 29 september in de Amsterdam Arena aan tegen Standard Luik, speelt 3 november voor eigen publiek tegen Celta de Vigo en 24 november komt Panathinaikos op bezoek.

De thuiswedstrijden tegen Standard Luik en Panathinaikos beginnen om 19.00 uur, het thuisduel met Celta de Vigo kent de late aftrap om 21.05 uur. Ook de uitwedstrijden hebben verschillende aftraptijden, maar dat komt later wel.

De planning voor de uitwedstrijden is als volgt: 15 september tegen Panathinaikos (21.05 uur), 20 oktober een bezoekje aan Celta de Vigo (19.00 uur) en 8 december vallen er beslissingen tegen Standard Luik. Ook het duel op Belgische bodem begint pas om 21.05 uur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20283