Klaassen: ”We leden te veel balverlies”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Ajax heeft een Europese week  goed afgesloten, in Amsterdam werd zondagmiddag FC Utrecht verslagen. Davy Klaassen was na de wedstrijd blij met de drie punten maar vond dat Ajax bij vlagen erg slordig speelde en dat vooral de passing niet helemaal zuiver was. Tegenover de camera van FOXSports gaf hij zijn reactie.

”Tja in de eerste helft was de diepgang niet helemaal goed. Ik vond dat we in het begin nog aardig speelden maar we speelden te slordig en leden te veel balverlies. Daardoor kwamen we niet echt tot kansen en dan gaat ‘ie er aan de andere kant in. In de tweede helft merkte je wel dat we beter gingen voetballen en dan helpt die goal ook wel mee. Ik denk dat zij tot de 3-1 ook bijna niks gecreëerd hebben.”

Op de vraag of Klaassen nu in dienst speelt van Ziyech reageerde hij het volgende: ”Nouja we speelden met de punt naar achter dus dan spelen we eigenlijk allebei een beetje achter Kasper. In de tweede helft gingen we uiteindelijk in een ruit spelen en dan is hij wel de diepere middenvelder.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-we-leden-balverlies/