De Mos over Overmars: “Zie geen Ajax waar ik warm van word”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Aad de Mos, voormalig trainer van Ajax (1980-85) en voetbalanalist is nog niet echt enthousiast te krijgen over Marc Overmars. Sommige dingen doet de directeur spelersbeleid goed, maar De Mos wordt niet warm van wat er op het veld staat in de Amsterdam Arena.

”Hij heeft een hele waslijst van mindere aankopen, maar Ajax heeft wel veel geld verdiend. Als dat de doelstelling is, dan is hij geslaagd”, zegt De Mos tegen Voetbal International. ”Op het veld zie ik nog steeds geen Ajax waar ik warm van word. Daarom vind ik vier jaar erbij voor Overmars wel erg lang”, kijkt De Mos al vooruit naar de naderende contractverlenging van Overmars. ”Ik zie er nog steeds geen lijn in, zoals dat met Hakim Ziyech ging. Ajax is haast geen voetbalclub meer, het is een politieke partij met allerlei spinnewebben. Overmars blijft daarin wel goed op de achtergrond”, aldus de voormalige coach en ”garantie voor succes”.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/05/de-mos-over-overmars-zie-geen-ajax-waar-ik-warm-van-word/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Trainer
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Aad de Mos