El Ghazi ‘denkt niet aan transfer’ en ziet Afrika Cup ‘als kans’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Anwar El Ghazi zal vanaf aanstaande donderdag weer aansluiten bij het eerste van Ajax, na voor straf een maand met Jong Ajax meegetraind en gespeeld te hebben. Waar andere (tijdelijke) bannelingen Gudelj en Bazoer op weg naar de uitgang lijken bij Ajax, was zijn disciplinaire verbanning voor de nog altijd pas 21-jarige El Ghazi geen reden om aan een vertrek bij Ajax te denken, zo geeft hij aan tegenover De Telegraaf.

“Er speelt nu niks, dus mijn volledige focus ligt op Ajax. Met de rest ben ik helemaal niet bezig”, aldus El Ghazi. Sterker nog, na de winterse transferperiode liggen er misschien wel weer kansen voor hem in Ajax 1. Concurrent Bertrand Traoré zal dan namelijk met Burkina Faso aan de Afrika Cup deelnemen. “Natuurlijk zie ik het als een kans dat Bertrand Traoré in januari naar de Afrika Cup gaat. Zeker weten. Al besef ik dat ik er vanaf morgen al klaar voor moet zijn als de trainer me nodig heeft.”

Forum: Anwar El Ghazi

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/11/30/el-ghazi-denkt-niet-aan-transfer-en-ziet-afrika-cup-als-kans/