Ook PSV B1 blijkt te sterk voor Ajax B1

Ajax B1 heeft op bezoek bij PSV B1 wederom een competitiewedstrijd verloren. Nadat afgelopen zaterdag de leeftijdsgenoten van AZ in Amsterdam met 0-2 te sterk waren, ging het elftal van trainer Gery Vink woensdagmiddag met 3-1 onderuit op sportcomplex De Herdgang in Eindhoven. Het aantal nederlagen voor Ajax B1 komt daarmee na tien wedstrijden op vier te staan.

In de eerste helft viel er niet veel te beleven. Beide ploegen wisten slechts één noemenswaardige kans te creëren. Ajax B1 werd via Jurgen Ekkelenkamp, na een steekbal van Giovanni de la Vega, gevaarlijk, terwijl PSV B1 het nodige fortuin had bij het openingsdoelpunt. Doelman Daan Reiziger gleed namelijk uit, waardoor PSV-aanvaller Daniels alle tijd had voor een stift.

Na rust kwam Ajax B1 met twee andere spelers het veld op, maar in plaats van dat de jacht op de gelijkmaker kon worden ingezet, stond het al snel 2-0 voor PSV B1. Trainer Vink besloot hierna nog driemaal te wisselen en via een schot van Quinten Maduro was het dichtbij de aansluitingstreffer.