Ajax breidt eSports-team uit met Nederlands Kampioen FIFA 17; ADO ontslaat eSporter omdat het een Ajax-supporter is

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfermarkt is inmiddels gesloten maar toch heeft Ajax nog een versterking aangetrokken. Dani Hagebeuk gaat het Ajax eSports-team versterken. Met Koen Weijland haalde Ajax eerder al een drievoudig wereldkampioen binnen en met Hagebeuk voegt Ajax daar nu de regerend Nederlands kampioen FIFA 17 aan toe. 

Directeur Edwin van der Sar is verheugd met de komst van Hagebeuk en laat weten dat het binnen de ambitie van Ajax past. ‘Een dubbele bezetting is, ook bij eSports, belangrijk om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dani is talentvol en heeft dit jaar veel toernooien op zijn naam geschreven, waaronder het Nederlands Kampioenschap. Koen is daarnaast belangrijk met zijn aanvoerdersrol binnen het team’. Hagebeuk zelf is ook in zijn nopjes met de aanstelling bij Ajax. ‘Ik ben mijn hele leven al Ajax-fan. Op een bepaald moment kom je erachter dat voetballen bij Ajax te hoog gegrepen is. Des te mooier natuurlijk dat ik op deze manier het rood en wit van Ajax toch mag vertegenwoordigen’.

Bron: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/02/01/ajax-breidt-esports-team-uit-met-nederlands-kampioen-fifa-17/

Gegevens