Herboren Lang tekent eerste contract bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noa Lang heeft in het bijzijn van zijn ouders, stiefvader Nourdin Boukhari, krachttrainer Roy Hagenaars en zaakwaarnemer Bart Baving zijn eerste contract getekend bij Ajax. De middenvelder van Ajax O19 knokte zich in de basis onder Aron Winter en wordt nu beloond voor zijn prestaties. Hij ligt vast tot de zomer van 2019.

Lang speelt sinds 2013 in de jeugd van Ajax, na een veelbesproken transfer van Feyenoord naar Amsterdam. Hij maakte de eerste twee jaar deel uit van een talentvolle lichting met onder meer Donyell Malen, Ché Nunnely en Justin Kluivert toen vervelend blessureleed toesloeg. Hij lag er dertig weken uit met een rugkwetsuur.

Vorig seizoen pakte hij de draad weer op bij Ajax B1 (nu O17) en deed hij in de winter van 2015 al mee met A1 (nu O19). Van dat elftal maakt hij sinds dit seizoen als eerstejaars A-junior vast deel uit. Hij begon als reserve, werkte zich als middenvelder op de flanken in de basis en is vandaag de dag op zijn favoriete plek op het middenrif een vaste kracht. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102226/herboren-lang-tekent-eerste-contract-bij-ajax

Gegevens