[Update] Doellijntechnologie ook bij Ajax – Feyenoord?

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De doellijntechnologie speelde gisteren een belangrijke rol bij Feyenoord – PSV (2-1). PSV-goalie Zoet hield de bal tegen, maar trok het speeltuig te snel naar zijn borst waardoor de bal enkele millimeters over de lijn kwam.

Deze doellijntechnologie zou bij de aanstaande Ajax – Feyenoord weer gebruikt kunnen worden. De Klassieker staat op 2 april (14.30) op het programma. “Zodra de suggestie gedaan wordt, moet je daar serieus naar kijken”, zegt hoofd scheidsrechterszaken Dick van Egmond tegen Voetbal International. De oud-scheidsrechter is afhankelijk van andere partijen. “Het is aan de directie. Zij moeten de afweging maken, dat zal met name een financiële afweging zijn. Ik verwacht dat er vandaag of morgen iets gecommuniceerd wordt”, zo besluit Van Egmond.

Update (16.00): Dus geen technologie. “We hebben aan het begin van het seizoen met alle clubs de afspraak gemaakt dat het systeem de eerste seizoenshelft in de Arena gebruiken, en de tweede seizoenshelft in de Kuip”, zo laat een woordvoerder van de KNVB weten aan het Algemeen Dagblad. “En daar blijven we ook bij.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/27/doellijntechnologie-ook-bij-ajax-feyenoord/

Gegevens

Tags: Nieuws
Scheidsrechters: Dick van Egmond