Overmars: 'Nick blijft dit seizoen bij Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-verdediger Nick Viergever mag niet vertrekken deze zomer. Dat is wat Marc Overmars heeft verteld aan De Telegraaf. De routinier kan rekenen op interesse uit de Duitse Bundesliga, maar hier wil de directeur spelersbeleid een stokje voor steken.

'Nick blijft dit seizoen bij Ajax. Hij is met zijn ervaring belangrijk en dus niet te koop', luidt het antwoord van Overmars op de vraag of Viergever weg mag. Na het vertrek van Kenny Tete en Heiko Westermann heeft Ajax al twee verdedigers minder dan vorig seizoen. Dit aantal kan oplopen als Jairo Riedewald en Mitchell Dijks binnenkort ook verkassen.

Dat de linkspoot in Amsterdam moet blijven betekent niet dat er een nieuw contract klaar ligt. 'Ondanks het transferverbod van Viergever heeft Overmars nog niet met de verdediger gesproken over het openbreken en verlengen van zijn tot medio 2018 lopende contract', aldus de ochtendkrant. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106129/overmars-nick-blijft-dit-seizoen-bij-ajax