Ziyech mist penalty en wordt direct gewisseld door bondscoach Renard

Bron: ajaxfanzone.nl

De strijdbijl tussen Hakim Ziyech en de bondscoach van Marokko, Herve Renard, is zo goed als begraven maar dinsdagavond was er toch weer een opmerkelijk moment tussen beide heren. Bij de stand van 0-0 kreeg Ziyech een kwartier voor tijd de kans om uit een strafschop Marokko op voorsprong te schieten tegen Mali maar de Ajacied zag zijn inzet gekeerd door de doelman van Mali. 

Direct na zijn gemiste strafschop werd Ziyech door bondscoach Hervé Renard gewisseld voor Tannane maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. Marokko is de huidige nummer twee in groep C van de Afrikaanse WK-kwalificatiereeks. Ivoorkust, dat eerder op de dinsdag verrassend verloor van Gabon (1-2) blijft koploper met een voorsprong van één punt. Alleen de nummer één in de groep plaatst zich voor het WK in Rusland. Ziyech was vrijdag nog de grote uitblinker van Marokko in het gewonnen thuisduel (6-0) met Mali. Ziyech scoorde tweemaal en bereidde twee doelpunten voor.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/09/06/ziyech-mist-penalty-en-wordt-direct-gewisseld-door-bondscoach-renard/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Doelpunt, Penalty
Tags: Nieuws