Wamberto: “Tegen Neres gezegd dat hij met zijn hart moet spelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres lijkt zijn draai bij Ajax te hebben gevonden bij Ajax. Na zeven Eredivisiewedstrijden heeft hij vier goals en vier assists achter zijn naam zijn. Eén van de redenen van zijn goede spel is de hulp van Wamberto. “Hij is een andere Neres nu. Hij is meer gemotiveerd. Ik heb laatst met hem gesproken en gezegd: Als je wil spelen bij Ajax, moet je heel fanatiek zijn en moet je met je hart spelen”, vertelt de oud-speler van Ajax aan NOS Sport.

“Ik heb hem gisteren gezien tegen Feyenoord. Hij is een topspeler”, vervolgt Wamberto. Een andere reden van zijn goede spel is de aanwezigheid van zijn moeder. Al gaat zij binnenkort terug naar Brazilië. “Ik heb broers en zussen in Brazilië waar ze voor moet zorgen. Ik heb ook nog een heel jong zusje. Maar als ze af en toe hier kan zijn, is het helemaal goed.”

“Als je begint met het begrijpen van de taal en de cultuur, dan kan een Braziliaan sneller wennen. Dat zie je nu ook met zijn familie hier. De spelers, de trainers en de directie helpen hem ook goed. Ik denk dat Neres in de toekomst een topspeler wordt”,  besluit Wamberto over zijn landgenoot.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/wamberto-neres-gezegd-hart-moet-spelen/