Keizer: “Als we Huntelaar hadden gebracht, waren we helemaal uit balans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Er heerst nu voornamelijk teleurstelling. We hadden goede hoop op een goed resultaat vandaag na 5 overwinningen en een goede trainingsweek. Maar na een slechte start vandaag liepen we achter de feiten aan”, aldus Marcel Keizer na de 1-2 nederlaag in eigen huis tegen FC Utrecht.

Zuiverheid aan de bal

“Zij spelen 5-3-2, prima. Dat veroordeel ik niet, maar dat is wel heel lastig stuk spelen”, zo vindt de trainer. “De zuiverheid aan de bal moet dan wel iets hoger dan wat we nu hadden”, vervolgt hij. “Ik ben boos over het begin, dat is helemaal nergens voor nodig. Een speler kan in de wedstrijd zitten of niet, maar vandaag was het gewoon niet goed genoeg om Utrecht stuk te spelen.”

Juiste formatie

De trainer is nog altijd zoekende naar de juiste formatie: “Die heb ik inderdaad nog niet gevonden, anders hadden we wel gewonnen. Het blijft wel zo dat we in de concurrentiestrijd veel fitte spelers hebben. Je zoekt naar de juiste balans. Daar lag het vandaag niet aan, maar aan de vastheid aan de bal. We waren niet scherp genoeg om grote kansen te creëren.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/keizer-huntelaar-uit-balans/