Sinkgraven maanden out met knieblessure

Bron: www.ajaxshowtime.com

Daley Sinkgraven heeft voor de derde keer in een jaar tijd een flinke tegenslag te verwerken gekregen. De linksback viel tegen Borussia Mönchengladbach uit met knieklachten en uit onderzoek blijkt dat er letsel is aan de binnenband.

Ajax meldt dat Sinkgraven woensdag geopereerd zal worden aan de knie en drie tot zes maanden uit de roulatie is. De linkspoot had het afgelopen jaar al twee keer last van het gewricht, maar was de laatste weken weer topfit. Na een succesvolle rentree bij Jong Ajax maakte hij weer minuten bij het eerste, totdat het tegen Gladbach mis ging.

Marcel Keizer liet de afgelopen dagen tijdens persmomenten al weten dat hij enorm baalt van de blessure bij zijn linksback. De trainer stelde al dat hij met Sinkgraven iets extra's had links achterin en dat valt nu weg. Keizer heeft met Nick Viergever en Mitchell Dijks nog twee spelers die linksback kunnen spelen. Tegen Roda JC speelde Max Wöber op die positie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108810/sinkgraven-maanden-out-met-knieblessure