YL: Eerste mogelijke tegenstanders Ajax O19

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 weet woensdag tegen welke acht ploegen het kan uitkomen in de play offs van de Youth League. De ploeg van John Heitinga rekende in de Domestic Champions Path af met Hammarby en Legia Warschau en treft begin 2018 in één wedstrijd op De Toekomst een nummer twee uit de reguliere groepsfase.

Op dinsdag werden de eerste vier tegenstanders duidelijk. In de laatste speelronde van de groepsfase waren er nog veel ploegen die eerste of tweede konden worden, maar in poules A tot en met D viel de beslissing. De vier ploegen die tweede werden en dus de mogelijke tegenstander van Ajax O19 kunnen worden zijn: Manchester United, Paris Saint Germain, Atletico Madrid en Sporting Portugal.

Mocht Ajax Manchester United loten, dan treft het een oude bekende in de persoon van Millen Baars. Paris Saint Germain was al eens eerder de tegenstander van Ajax O19, dat toen nog met onder meer Donny van de Beek en Abdelhak Nouri met 6-1 en 3-6 won. Atlético Madrid en Sporting Portugal speelden nog niet eerder in de Youth League tegen Ajax.

De wedstrijden in poule E tot en met H worden op woensdag gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108982/yl-eerste-mogelijke-tegenstanders-ajax-o19